Магазин

 • Београд – престоница ноћног провода

  Београд. Како га кратко представити. Светски град, престоница у рангу најлепших главних градова у Европи, срце Србије и њене туристичке понуде . Град историје и културе, на две реке. Отворен за свакога, свакоме има шта да покаже и да понуди. Да угости, орасположи и развесели. Град најбољег ноћног провода. Са сплавовима каквих нема или мало… (види цео чланак)

  Београд – престоница ноћног провода
 • Турска Лето 2024: Уживање на обалама сунчане Алање

  Уживајте у незаборавном летовању 2024. године у турском рају на обалама Анталијске регије. Овај драгуљ Средоземља нуди незаборавно искуство сунца, мора и богате културне баштине. Турска се већ дуго сматра једном од најтраженијих дестинација за летовање, а разлози за то су многобројни. У овом тексту представљамо Вам бисер регије, најпопуларнију дестинацију у Турској за све… (види цео чланак)

  Турска Лето 2024: Уживање на обалама сунчане Алање
 • Отпремнина за одлазак у пензију: Услови, минималан износ и права запослених

  Закон о раду гарантује запосленима који су остварили услов за пензију и напуштају радни однос право на отпремнину. Ова правна одредба осигурава финансијску подршку и стабилност током периода између завршетка запослења и почетка исплате пензије. Исплата отпремнине када се одлази у пензију није ствар избора, већ је то законски обавезна дужност послодавца. Који су услови… (види цео чланак)

  Отпремнина за одлазак у пензију: Услови, минималан износ и права запослених
 • Поуздане летње гуме за вашу сигурност на путу

  На безбедност учесника у саобраћају утиче низ фактора, а овде ћемо најпре указати на оне најважније. За возаче од кључног значаја је вештина, искуство и пажња током вожње. Правилна обука и поштовање саобраћајних прописа значајно утичу на смањење ризика од саобраћајних незгода. Техничка исправност возила је важна како би се осигурало да возила могу правилно… (види цео чланак)

  Поуздане летње гуме за вашу сигурност на путу
 • Модерне функционалности кућних усисивача

  Општа одлика модерне функционалности уређаја за домаћинство јесте да она наставља њихов досадашњи развој, тако што технолошким иновацијама значајно унапређује постојеће уређаје и што развија нове, као одговор на потребе модерног човека и његовог брзог ритма живота. Карактеристике модерне функционалности  Израда и дизајн модерних уређаја посебно наглашава: Практичност се испољава поједностављењем коришћења кућних уређаја које… (види цео чланак)

  Модерне функционалности кућних усисивача
 • Модерно купатило – оаза вашег уживања

  Купатило је просторија у стану која доживљава праву ренесансу у дизајнирању, опремању и коришћењу. Раније класично опремање у средишту пажње имало је функционалност ове просторије, а мање естетику и маштовитост. Данас су купатила експериментални простор модерног дизајна и опремања које значајно шири функционалност и уводи нове материјале и технологије. Естетска привлачност купатила изједначена је, ако… (види цео чланак)

  Модерно купатило – оаза вашег уживања
 • Будите сигурни да ћете увек имати струју у кући

  Како да будете сигурни да ћете увек имати струју у кући? Направили сте викендицу али још увек нисте увели струју, можда имате проблема са повременим прекидима у снабдевању, изводите радове на терену и треба вам електрична енергија за машине и алате… Ово и још низ могућих ситуација решите набавком агрегата за струју. Агрегати за струју… (види цео чланак)

  Будите сигурни да ћете увек имати струју у кући
 • Које су најчешће методе у протетици? Одговор на ово питање даје вам стоматолошка ординација Павловић!

  У потрази за савршеним осмехом, савремена стоматолошка протетика нуди низ иновативних решења која трансформишу како изгледамо и осећамо се у вези са сопственим осмехом. Стоматолошка ординација Павловић из Београда стоји у самом врху технолошког напретка и естетске стоматологије, доносећи својим пацијентима најновија достигнућа у области денталне протетике. Уз комбинацију стручности, искуства и најновије технологије, пружа… (види цео чланак)

  Које су најчешће методе у протетици? Одговор на ово питање даје вам стоматолошка ординација Павловић!
 • Како да будете сигурни у избор фармацеутских производа за вашу породицу?

  У мору фармацеутских производа који обилују на полицама апотека и у online продавницама, одабир правих лекова и додатака исхрани за вашу породицу може изгледати као застрашујући задатак. Квалитет, сигурност, ефикасност и цена су кључни фактори који утичу на вашу одлуку, али како да знате да ли сте направили прави избор? У данашње време, када су… (види цео чланак)

  Како да будете сигурни у избор фармацеутских производа за вашу породицу?
 • Како летети јефтиније и безбедно

  Када одредите време путовања и број дана који желите да останете, покушајте да будете флексибилни како бисте померили датум путовања за један до три дана више или мање. Ако ништа од тога не желите или не можете да промените (рецимо због посла), онда оставите фиксан дан за резервацију авионских карата и времена лета. Резервација карата… (види цео чланак)

  Како летети јефтиније и безбедно
 • ЛЕД расвета – светло будућности

  Психолози кажу да светло има моћан утицај на нас и може имати дубок ефекат на наше расположење, продуктивност, емоције и опште благостање. То се односи и на природну, сунчеву светлост, али и на расвету која је у добром делу дана око нас.  Као пример наводе да светло може директно утицати на наше расположење. Сунчева светлост… (види цео чланак)

  ЛЕД расвета – светло будућности
 • Како смањити ризик од канцерозних обољења

  Подаци о броју оболелих од малигних болести у Србији већ годинама су веома забрињавајући. Од ових болести годишње оболи више од 40.000 људи. После болести срца и крвних судова грађани Србије најчешће оболевају и умиру од малигних болести. Најчешћи су рак плућа, дојке, дебелог црева, грлића материце и простате. Стручњаци истичу да је превенција веома… (види цео чланак)

  Како смањити ризик од канцерозних обољења