Привреда

 • Бизнис инкубатор центар Ужице

  Бизнис инкубатор центар Ужице отворен је 2009. године као инструмент локалног економског развоја. Основни циљ је подршка предузетништву и пружање услуга предузетницима који започињу пословање. Термин инкубација подразумева обезбеђивање добрих услова за отпочињање нових послова и остваривање пословних идеја, иновативност у подстицању развоја предузетничког духа, као и предузимање конкретних корака у очувању таквих услова и… (види цео чланак)

  Бизнис инкубатор центар Ужице
 • Регионална развојна агенција Златибор

  Регионална развојна агенција Златибор је поуздан партнер у развоју округа и реализацији пројеката са циљем да допринесе одрживом социо-економском развоју и стабилности пословног окружења. Трансформацијом Регионалног центра за развој малих и средњих преузећа и предузетништва створени су услови за офанзивнију примену стратешког планирања и реализацију развојних иницијатива. Регионална развојна агенција пружа квалитетне услуге писања пројеката,… (види цео чланак)

  Регионална развојна агенција Златибор
 • Регионална привредна комора

  Регионална привредна комора Златиборског управног округа је пословно-стручна организација предузећа са подручја града Ужице и општина Бајина Башта, Пожега, Ивањица, Ариље, Прибој, Пријепоље, Нова Варош, Косјерић и Чајетина. Од 2001. године организована је по моделу европског типа привредних комора, а од 2017. године део је јединственог коморског система у Србији. Основана је 1962. године као… (види цео чланак)

  Регионална привредна комора
 • Привреда ужичког региона

  Водеће привредне делатности у региону су металска, прехрамбена и текстилна индустрија, грађевинарство, туризам и пољопривреда. У металској индустрији најзначајнији сегмент чине полупроизводи од бакра и алуминијума и производи наменске индустрије. У грађевинарству су заступљене све делатности од високоградње, нискоградње до завршних занатских производа. Најразвијеније делатности у агроиндустрији су прерада воћа замрзавањем, кланична индустрија, прерада меса… (види цео чланак)

  Привреда ужичког региона

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/uzicenet/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545