Предшколци ужичких вртића завршили школску годину

У јуну се завршава школска година и за предшколце а тиме и предшколско образовање. Тим поводом предшколци су у вртићима припремили приредбе за своје родитеље. Тако су показали колико су научили и како су спремни за полазак у први разред на јесен.

Погледајте снимак приредбе коју су 6. јуна извели пачићи из групе коју су водиле учитељице Биљана Петровић, Марина Гудурић и Драгица Арсић у Дечијем вртићу Невен у Ужицу.

У представи су учествовали Ена, Филип, Ђурђа, Јанко, Нина, Коста, Емилија, Лука, Виктор, Миа, Василије, Јована, Андреја, Јакша, Ђурђа, Милица, Срђан, Кристина, Теодор, Лола, Милутин, Николина, Јаков, Нина, Софија, Лазар, Стефана и Василија који су се показали као одлични говорници, рецитатори, плесачи и глумци.

На Градском тргу је 14. јуна одржана велика приредба којом се, као и претходних година, обележава крај школске године и завршетак предшколског образовања нове генерације, овог пута то је генерација рођених 2016. и 2017. године.

Ма колико је леп моменат у животима ових малишана, ипак је крај предшколског изазвао и сузе, јер то значи да се другари који су пет година провели заједно, растају.

Панорама Ужица

Панорама Ужица

Поделите:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/uzicenet/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545