Такмичење

 • „Трофеј Радомир Антић” у Ужицу 9. и 10. септембра

  Трећи по реду Међународни дечији фудбалски фестивал „Трофеј Радомир Антић”, у част и сећање на прослављеног фудбалера и тренера, Ужичанина Радомира Антића, биће одржан у Ужицу у суботу и недељу, 9. и 10. септембра, најављено је на конференцији за новинаре Града Ужица. Очекује се учешће око 1200 младих фудбалера из 100 екипа из Србије, Босне… (види цео чланак)

  „Трофеј Радомир Антић” у Ужицу 9. и 10. септембра
 • Ужичанин Александар Алексић победник „Скокова са вишеградске ћурпије“

  Победник 14. манифестације „Скокови са вишеградске ћуприје“ је Александар Алексић из Ужица. Другопласирани је Раде Шћепановић из Колашина, а на трећем месту је Евалд Крнић из Тузле. Скокови у реку Дрину са старог моста Мехмед-паше Соколовића привукли су овог лета такмичаре из Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе и бројне посматраче атрактивних летова ових… (види цео чланак)

  Ужичанин Александар Алексић победник „Скокова са вишеградске ћурпије“
 • Завршене МОСИ игре у Колашину, Ужице следећи домаћин

  На овогодишњим, 58. по реду МОСИ играма у Колашину најбоља екипа у генералном пласману је екипа Новог Пазара. Свеукупни победник у женској конкуренцији је Нови Пазар, друга је екипа Ужица, а треће Беране. У мушкој конкуренцији прво место је освојила екипа Новог Пазара, друго је Бијело Поље, а трећа екипа из Пљеваља. Пехар за фер… (види цео чланак)

  Завршене МОСИ игре у Колашину, Ужице следећи домаћин
 • Две хиљаде спортиста на 58. МОСИ играма у Колашину

  Међуопштинске омладинске спортске игре (МОСИ), 58. по реду, одржавају се ове године од 5. до 9. јула у Колашину. На такмичењима у 13 дисциплина учествоваће око 2.000 спортиста из 29 градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. МОСИ су традиционална смотра и манифестација спорта и физичке културе на којој су… (види цео чланак)

  Две хиљаде спортиста на 58. МОСИ играма у Колашину
 • Ужички осмаци најбољи историчари

  Ученици осмог разреда ужичке Основне школе “Душан Јерковић” – Владислав Марјановић, Војин Бојковић, Вељко Маринковић, Душан Николић и Немања Матијевић, на Републичком такмичењу из историје освојили су два прва, једно друго и два трећа места. Наставница историје Весна Лијескић истиче да јој је била част радити с њима „јер смо направили спој другарства, рада и… (види цео чланак)

  Ужички осмаци најбољи историчари
 • Три медаље за ужичке атлетичаре у Финалу Купа Србије

  Атлетичари „Младости“ из Ужица веома успешно су наступили у Финалу Купа Србије за сениоре и сениорке које је протеклог викенда одржано у Краљеву. Стефан Товиловић освојио је две сребрне медаље у тркама на 3.000м и 5000м, а Бојан Станишић бронзану медаљу у трци на 1500м. Најбољи укупан резултат остварили су атлетичари „Црвене звезде“. Атлетски стадион… (види цео чланак)

  Три медаље за ужичке атлетичаре у Финалу Купа Србије

Ужице.Нет

О Ужицу и ужичком крају