“Zlatni zvuci” u hotelu Palisad na Zlatiboru

“Sa moje leve strane gledam u čuvenu Šumanovićevu ‘Sante na Seni’, na zidu preko puta pogled mi mami Lubardin portret, uz koji se dalje nižu dela Uroša Predića, Zore Petrović, Miće Popovića… Uživam u ukusu svog omiljenog vina, dok ovaj prostor ispunjavaju note Šumana, Mocarta, Baha, Čajkovskog, Belinija, Pučinija… Ne, nisam u nekoj svetskoj metropoli, na Zlatiboru sam. U lobiju hotela Palisad”.

Ovo je poziv hotela “Palisad” na Festival klasične muzike „Zlatni zvuci“ čije je ovogodišnje izdanje najavljeno na konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru. Festival će biti održan od 26. do 30. avgusta.

„Kao prvi hotel na Zlatiboru, čast nam je da budemo domaćini ovog kulturnog događaja. U salonskom ambijentu, vratili smo se pravim vrednostima, zaplovili umetnošću i oplemenili boravak našim gostima.“ istakla je Katarina Cicvarić, direktorka marketinga i prodaje hotela „Palisad“.

“Zlatni zvuci” okupljaju i spajaju na jednom mestu ljude iz različitih kulturnih sredina, uzrasta i obrazovanja. Cilj ove kulturne, profesionalne i stručne manifestacije je stvaranje novog kulturnog jezgra koje okuplja umetnike, građane i turiste, promovišući kulturu i umetnost.

Taraturs krstarenje Perućac - Višegrad - Perućac

Podelite:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *