“Златни звуци” у хотелу Палисад на Златибору

„Са моје леве стране гледам у чувену Шумановићеву ‘Санте на Сени’, на зиду преко пута поглед ми мами Лубардин портрет, уз који се даље нижу дела Уроша Предића, Зоре Петровић, Миће Поповића… Уживам у укусу свог омиљеног вина, док овај простор испуњавају ноте Шумана, Моцарта, Баха, Чајковског, Белинија, Пучинија… Не, нисам у некој светској метрополи, на Златибору сам. У лобију хотела Палисад“.

Ово је позив хотела “Палисад” на Фестивал класичне музике „Златни звуци“ чије је овогодишње издање најављено на конференцији за новинаре у београдском Медија центру. Фестивал ће бити одржан од 26. до 30. августа.

„Као први хотел на Златибору, част нам је да будемо домаћини овог културног догађаја. У салонском амбијенту, вратили смо се правим вредностима, запловили уметношћу и оплеменили боравак нашим гостима.“ истакла је Катарина Цицварић, директорка маркетинга и продаје хотела „Палисад“.

“Златни звуци” окупљају и спајају на једном месту људе из различитих културних средина, узраста и образовања. Циљ ове културне, професионалне и стручне манифестације је стварање новог културног језгра које окупља уметнике, грађане и туристе, промовишући културу и уметност.

Панорама Ужица

Поделите:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ужице.Нет

О Ужицу и ужичком крају