Спорт

 • Златна година ужичке кошарке

  Филм “Златна година ужичке кошарке” говори о кошаркашима Првог партизана, односно Ужица, који су у сезони 1991/92. као чланови Прве А лиге Југославије, изборили пласман у међународни Куп Радивоја Кораћа […] (види цео чланак)

  Златна година ужичке кошарке
 • Оливера Јевтић

  Ужичанка Оливера Јевтић уписана је у сами врх југословенске и српске атлетике. Учествовала је на бројим домаћим, европским и светским такмичењима на којима је освајала златне, сребрне и бронзане медаље […] (види цео чланак)

  Оливера Јевтић
 • Одбојкашки клуб Јединство

  Од наговештаја даровитих ужичких девојчица, за лет лопте преко мреже, до шампионских тријумфа: првака и победника Купа Југославије – тако Женски одбојкашки клуб Јединство најављује своје представљање на спортском путу […] (види цео чланак)

  Одбојкашки клуб Јединство
 • Фудбалски клуб Слобода

  Градски фудбалски клуб Слобода основан је у пролеће 1925. године у саставу Ужичког радничког спортског клуба „Слобода“, у коме је фудбал био главна спортска активност. Оснивачи клуба су Милош Марковић […] (види цео чланак)

  Фудбалски клуб Слобода
 • Андрија Златић

  Андрија Златић је остварио врхунске резултате у југословенском и српском стрељаштву и на светској сцени. Његов највећи резултат и уједно један од врхунских резултата српског стрељаштва је бронзана медаља на […] (види цео чланак)

  Андрија Златић