Почела летња туристичка сезона на Торнику

Летња сезона на Торнику и званично је отворена уз присуство представника медија и туриста. Најављени су бројни садржаји који ће употпунити туристичку понуду Златибора, укључујући панорамску жичару, боб на шинама, зип лајн, стазе за планински бициклизам и вештачку стену за пењање.

Жичара за панорамско разгледање Ски-центра Торник

Златибор из године у годину обара рекорде посећености. Прошле године остварено је више од милион ноћења, а подаци су охрабрујући и у првим месецима ове године.

„Од почетка ове године закључно са априлом број ноћења на Златибору је за 33 посто већи него у истом периоду прошле године, а остварени број ноћења страних туриста вечи је за 36 посто, тако да очекујемо још успешнију наступајућу сезоне од претходне“, истакла је Невена Мајсторовић из Туристичке организације Златибор.

Туристичке и културне организације на Златибору – Туристичка организација, „Голд гондола“ и Културни центар Златибор, припремају богат садржај за све посетиоце током целокупне туристичке сезоне.

Детаљне информације ускоро ће бити објављене и туристи могу и према њима да планирају свој одмор и боравак на најлепшој планини у Србији.

Јавно предузеће „Скијалишта Србије“ својим летњим садржајима дају значајан допринос туристичкој понуди Златибора.

Река Дрина, Рогачица

Бранко Благојевић, руководилац Ски-центра Торник најавио је да ће посетиоци, уз садржаје у подножју Торника, моћи да изнајмљују бицикле и картове. У понуди је панорамска вожња жичаром, боб на шинама, авантура парк, мини голф терен, стазе за планински бициклизам и остали забавни адреналински садржаји.

Радно време туристичког центра Торник је од 10 до 17 часова сваког дана током трајања летње сезоне.

Таратурс крстарење Перућац - Вишеград - Перућац

Поделите:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *