Краљица бања предњачи у продаји станова

Продаја станова у Врњачкој Бањи потврђује да је најлепша бања у Србији и даље у самом врху интересовања купаца. Једни у томе виде најбољи избор за своје место боравка на краће или дуже време, други у могућности издавања бројним гостима који током целе године радо долазе у Врњачку бању.

Неће погрешити ни једни ни други. Увек привлачна и лепа, Врњачка бања је такорећи сваким даном све лепша и уређенија. Добар спој локалне политике општинске самоуправе и интереса инвеститора и привредника, учинио је да се одавно познати природни ресурси овог места на најбољи начин ставе у функцију инвестиција у здравсто и туризам.

Паркови Врњачке Бање / Фото: Туристичка организација, снимио Милан Митровић

Резултати развојне политике

Данас је Врњачка бања изузетно популарна туристичка дестинације у Србији, региону и шире, која својим уређењем, садржајима и квалитетом услуга, омогућава пријатан боравак гостију и постаје све пожељније место за живот.

Довољно је само прошетати Врњачком Бањом и видети са колико пажње и умећа је уређен централни бањски парк, затим чувена врњачка Променада, изграђен је водопад на Црквеном брду одакле се могу понети лепе фотографије за сећање на боравак у Бањи. Аква парк је изузетна водена атракција, са разноврсним садржајима на 3,5 хектара корисничке површине.

Уз нове модерне вишеспратнице са становима и апартманима за продају, улепшани су изгледи старих вила и хотела и изграђени нови високе категорије, са богатим велнес и спа програмима, наменским простором и савременом техником за потребе конгресног туризма и осталим садржајима који задовољавају најшири спектар нових захтева модерног туризма.

Успешно су решене потребе свакодневног живота – од снабдевања до комуналног уређења, што заокружује привлачност места и за госте и за нове становнике који су свој нови дом изабрали управо у Врњачкој Бањи.

Ђетиња, Велики парк

Стамбена градња

Нови стамбени објекти који се навелико граде у Врњачкој Бањи са апартмнима и становима за продају, привлаче пажњу својим отменим изгледом и модерном архитектуром. Инвеститори за њих бирају атрактивне локације, али углавном у мирнијим деловима. Притом су релативно близу центра, тако да шетња до градског парка и променаде прија.

Према подацима агенција за продају станова Врњачка Бања је место где се, после Београда и Златибора, најрадије купује мањи или већи стамбени простор – од апартмана до луксузних станова. Спој удобности и тишине, а уједно и близине важних градских локација, чини овакве објекте прихватљивијим за купце.

А они долазе са разних страна и из разних мотива. Некоме је то родни крај, неког привлачи близина богате културно-историјске баштине овог дела Србије. Близу је и прелепи Гоч до кога ће, како је планирано, ускоро моћи и жичаром.

Врњачку бању су кроз векове бирали многи за своје задовољство. Археолошки налази откривају да су ту, крај извора топле минералне воде, базен за купање имали легионари римских легија Флавиана и Клаудиана.

Забележено је да је 14. јула 1868. године у месту Врњци, на иницијативу тадашњег окружног начелника Павла Мутавџића, основано друштво за кисело-вруће воде, што се сматра почетком  организованог бањског лечења.

У тим и наредним деценијама граде се куће за одмор и неке данас познате виле. Парком Врњачке Бање радо су шетали познати писци, глумци, генерали…

Летњиковац генерала Јована Белимарковића, краљевог намесника за време малолетства краља Александра Обреновића, претворен је у Замак културе у коме се данас налази галеријски и музејски простор са археолошком, етнографском, историјском и збирком градитељског наслеђа Врњачке Бање и околине.

Врњачка Бања у врху интересовања

Због великог интересовања купаца у Врњачкој Бањи се и данас пуно гради. У понуди се апартмани, станови у старој и новој градњи, куће, плацеви, пословни простори.

Помоћ агенције за промет некретнина добро дође јер се таквим посредовањем може стећи шири увид у понуду и направити бољи избор стамбене јединице која вама највише одговара. Помоћ и услуга даје се у сваком сегменту купопродаје непокретности, а преко агенције можете завршити и комплетну процедуру купопродаје.

Имајући у виду шта је све потребно у тој процедури, провизија агенције сигурно вреди уложеног времена, поузданости и правне ваљаности обављеног посла. 

Вама остаје задовољство и уживање у новом дому у краљици бања, како с разлогом називају Врњачку бању.

Таратурс крстарење Перућац - Вишеград - Перућац

Поделите:

Места:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *