Знате ли како изгледа симбол Голд гондоле на Златибору

Слике Голд гондоле на Златибору обишле су свет, али сада је ова турстичка атракција добила и један својеврсан симбол и то сличан оном који већ годинама стоји на Краљевом тргу у центру насеља, а дело је врсног дрводеље Миладина Лекића из села Шљивовице.

Симбол Голд гондоле на Златибору, рад Миладина Лекића из Шљивовице / Фото РИНА

Кабина Голд Гондоле од дрвета, коју држи стари Златиборац са неизбежним брковима, најбоље показује спој старог духа планине са новим садржајима, који напредују и опстају заједно, без обзира на све полемике.

И управо једна од највећих туристичких атракција обара све рекорде посећености, а за ове три године колико постоји превезла је око 700.000 путника.

– Мислим да смо акцијама које смо спроводили током летње сезоне поспешили посету и унапредили број посетилаца, јер смо имали и ноћне вожње, рекла је за РИНУ Бојана Божанић, директорка Голд Гондоле.

Посетиоци из земље, али и иностранства, уживају у вожњи Гондолом и радо се враћају како би уживали у нестварним пределима. Богати садржаји очекују све посетиоце и током јесени и зиме када се такође очекује велики број туриста на овој планинској лепотици. (РИНА)

Панорама Ужица

Поделите:

Места:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *