Младен Јевђовић - Основи алпинистичке технике

Младен Јевђовић

Основи алпинистичке технике

Илустровани приручник за учење и подсећање

Врста: Уџбеник

Издавач: самостално издање, Ужице, 2002.

Број страна: 40

ISBN:

Младен Јевђовић , Ужичанима је познат највише по својој уметничкој професији. Као свестрана личност, има више интересовања и ван своје струке. Једна од његових пасија је и алпинизам. Обишао је многе планине и попео се на многе планинске врхове.

Вероватно је врхунац његове алпинистичке каријере његов приручник за алпинисте који је незаменљив у обуци алпиниста и планинара. Приручник је намењен алпинистима почетницима и написан са намером да буде коришћен у току летњих и зимских алпинистичких течајева.

Многима је и обавезан део опреме коју имају у својим ранчевима да се подсете ако затреба, а може бити занимљив и свима који се заинтересују за алпинизам и високогорство.

Младен га је урадио са очигледним ентузијазмом једног заљубљеника али и умешношћу да издвоји оно најважније и да то представи на јасан, једноставан и пријемчљив начин.

Ову књигу је Младен приредио и објавио као самостално издање у ограниченом броју примерака давне 2002. године. Књига у штампаном облику више није доступна.

Панорама Ужица

Због тога смо, у договору са њим, на наш сајт ставили електронско издање које можете слободно преузети. Надамо се да ће ово заиста вредно дело овим путем доћи до још већег броја оних који желе да се баве или се већ баве алпинизмом, високогорством и планинарењем уопште.

Младен Јевђовић – Основи алпинистичке технике (за преглед на екрану)

Младен Јевђовић – Основи алпинистичке технике (за штампу)

Напомена: Приручник је ауторско дело и заштићен је ауторским правима. Преузете датотеке можете користити само за личну употребу. Копирање и даље објављивање и дељење није дозвољено. Ако желите да поделите књигу са неким, пошаљите му линк на ову страницу.

Панорама Ужица

Поделите: